Fokuksella aloittaa uusi harjoittelija.

Fokuksella on aloittanut tänään uusi harjoittelija viestinnän tehtävissä.

Hei vaan kaikille! Nimeni on Enni Keski-Saari ja toimin Fokuksella harjoittelijana viestinnän tehtävissä 15.4-15.6 ja 15.8-15.10 välisenä aikana. Harjoitteluni aikana teen muun muassa pieniä uudistuksia Fokuksen nettisivuilla ja pyrin kehittämään Fokuksen jäsentoimintaa.

Opiskelen 5. vuotta uskontotiedettä Turun yliopistolla, ja tarkoituksenani on valmistua evankelisluterilaisen uskonnon, elämänkatsomustiedon, filosofian ja psykologian opettajaksi. Opintojeni aikana järjestötoiminta ja globaalikasvatus (sisältäen vahvasti dialogikasvatuksen) on vienyt minut mukanaan ja olen opintojeni ohessa tehnyt erilaista vapaaehtois- ja järjestötoimintaa.

Tutustuin Fokuksen toimintaan vuoden 2017 syksyllä lähtiessäni 2. vuoden opiskelijana vapaaehtoiseksi globaalikasvatuksen kouluttajaksi ohjaamaan Fokuksen dialogityöpajoja Turun seudulla. Enpä olisi silloin uskonut, että pääsen toimimaan muutaman vuoden kuluttua harjoittelijana viestinnän tehtävissä kyseisessä järjestössä. Odotan innolla, mitä kaikkea pääsen tekemään ja oppimaan harjoitteluni aikana. Harjoitteluni on pääasiassa etänä, mutta toivon, että harjoitteluni aikana pääsen vielä tapaamaan upeita toimijoita dialogikasvatuksen kentällä.

Aurinkoista kevättä ja kesää kaikille!