Kaikki materiaalit

Yhteisymmärrysviikon opas evankelis-luterilaisille seurakunnille

Uusi opas seurakunnille tarjoaa eri seurakunnan työhön ja kohderyhmään sopivia, vapaasti sovellettavia ideoita ja sisältöä uskonto- ja katsomusdialogin näkökulmasta. Oppaasta löytyy myös tietoa kasvatukselliseen yhteistyöhön seurakuntien kanssa.

Avaa materiaalin sivu

Tutustu uuteen evankelis-luterilaisille seurakunnille suunnattuun oppaaseen YK:n uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikosta! Oppaasta löytyy myös tietoa kasvatukselliseen yhteistyöhön seurakuntien kanssa.

YK:n uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikoa (World Interfaith Harmony Week) vietetään vuosittain helmikuun ensimmäisellä viikolla. Teemaviikko mahdollistaa uskonnollisten ja katsomuksellisten yhteisöjen keskinäisen kohtaamisen ja yhteistoiminnallisuuden vahvistumisen.

Uusi opas seurakunnille tarjoaa eri seurakunnan työhön ja kohderyhmään sopivia, vapaasti sovellettavia ideoita ja sisältöä uskonto- ja katsomusdialogin näkökulmasta. Ota opas haltuun, tai heitä riparikassin päälle lähtiessä, avaa missä tahansa piirissä tai iltapäiväkerhon vanhempainillan katsomuskeskustelussa ja mahdollista lisää yhteisymmärrystä yhteisöissäsi.

Voit antaa oppaasta palautetta täällä. Kiitos palautteesta!